Connect with us

Flickfotboll

Jämn drabbning mellan IF Väster & IF Warta

Igår bestämde jag mig åka till Önneredsplan för att den här gången se matchen mellan IF Väster F-05 och IF Warta. Det finns ett lag som jag har velat se ett tag och det är just IF Warta F-05. Har hört väldigt gott om laget och fått in många tips på att jag borde titta på dom.

Läs också: IFK Göteborg glänste och vann

Igår var det alltså dags och det hann inte ens gå fem minuter av matchen innan Julia Wennerqvist höll sig framme och kunde ge IF Warta ledningen med 0-1. Julia var också den spelaren som fick ett plus i kanten i mina anteckningar efter bara 10 minuter. Hon stack ut direkt och hotade IF Västers backlinje gång på gång. Hon såg även till att göra 0-2 i den 29:e minuten på straff.

Strax innan halvtidsvilan kom reduceringen från IF Väster, målskytt blev blixtsnabba Mia Karisik som även hon imponerade under gårdagens match.

Läs också: IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Kvitteringen kom direkt i den andra halvlek och målet gjordes av ingen mindre än Isabella Antar som i mina ögon kanske var matchens bästa spelare under gårdagens drabbning. Jädrar vilken härlig lirare!

Om Isabella stod för matchens bästa prestation igår så stod Ella Helgesson för matchens snyggaste mål när hon dundrade upp bollen i krysset och fastställde slutresultatet till 3-2 till IF Väster.

IF Warta var väldigt bra i första halvlek men orkade inte riktigt hålla igen i andra halvlek då IF Väster gång på gång hotade med snabba omställningar. Överlag så stod båda lagen för en väldigt fin samt stabil insats. Kul att se!

I mina anteckningar hittar jag flera spelare som stod ut i gårdagens match och några av dom var Isabella Antar, Mia Karisik och Hanna La Rosa i IF Väster. I IF Warta skrev jag upp Maria Knutsson Papageorgiou, Julia Wennerqvist, Idra Segerfelt, Stephanie Hristovski och målvakten Felicia Mäkk. Härligt att se så många duktiga spelare på en och samma plan.

Läs också: Föreningslivet drabbas hårt – Newbody vill hjälpa till

Kul att IF Warta har fått igång ett stabilt och bra flicklag. Skall bli spännande att följa dom och deras spelare framöver.

Tack IF Väster och IF Warta för en fin uppvisning igår. Ni är grymma!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

Fotboll och studier kombineras i unikt koncept Fotboll och studier kombineras i unikt koncept

Fotboll och studier kombineras i unikt koncept  

Ungdomsfotboll

Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass

Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass

Ungdomsfotboll

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024 HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

Flickfotboll

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

Lev som ett fotbollsproffs och studera samtidigt

Ungdomsfotboll

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper

Flickfotboll

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Pojkfotboll

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön 46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet