fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Jämn drabbning mellan IF Väster & IF Warta

Published

on

Igår bestämde jag mig åka till Önneredsplan för att den här gången se matchen mellan IF Väster F-05 och IF Warta. Det finns ett lag som jag har velat se ett tag och det är just IF Warta F-05. Har hört väldigt gott om laget och fått in många tips på att jag borde titta på dom.

Läs också: IFK Göteborg glänste och vann

Igår var det alltså dags och det hann inte ens gå fem minuter av matchen innan Julia Wennerqvist höll sig framme och kunde ge IF Warta ledningen med 0-1. Julia var också den spelaren som fick ett plus i kanten i mina anteckningar efter bara 10 minuter. Hon stack ut direkt och hotade IF Västers backlinje gång på gång. Hon såg även till att göra 0-2 i den 29:e minuten på straff.

Strax innan halvtidsvilan kom reduceringen från IF Väster, målskytt blev blixtsnabba Mia Karisik som även hon imponerade under gårdagens match.

Läs också: IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Kvitteringen kom direkt i den andra halvlek och målet gjordes av ingen mindre än Isabella Antar som i mina ögon kanske var matchens bästa spelare under gårdagens drabbning. Jädrar vilken härlig lirare!

Om Isabella stod för matchens bästa prestation igår så stod Ella Helgesson för matchens snyggaste mål när hon dundrade upp bollen i krysset och fastställde slutresultatet till 3-2 till IF Väster.

IF Warta var väldigt bra i första halvlek men orkade inte riktigt hålla igen i andra halvlek då IF Väster gång på gång hotade med snabba omställningar. Överlag så stod båda lagen för en väldigt fin samt stabil insats. Kul att se!

I mina anteckningar hittar jag flera spelare som stod ut i gårdagens match och några av dom var Isabella Antar, Mia Karisik och Hanna La Rosa i IF Väster. I IF Warta skrev jag upp Maria Knutsson Papageorgiou, Julia Wennerqvist, Idra Segerfelt, Stephanie Hristovski och målvakten Felicia Mäkk. Härligt att se så många duktiga spelare på en och samma plan.

Läs också: Föreningslivet drabbas hårt – Newbody vill hjälpa till

Kul att IF Warta har fått igång ett stabilt och bra flicklag. Skall bli spännande att följa dom och deras spelare framöver.

Tack IF Väster och IF Warta för en fin uppvisning igår. Ni är grymma!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss