fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Hisingsbacka FC klara för final!

Publicerad

den

Ringde precis upp Leif Sjöqvist, Hisingsbacka FC tränare för att få en rapport om dagens semifinal mot IF Warta.

Semifinalen spelades på Sälöfjordsplan och startade 19:30. IF Warta satte igång i ett bra tempo och Hisingsbacka FC hade svårt att komma in i matchen. Det dröjde 30 minuter in i matchen innan Hisingsbacka FC kunde få lite kontroll på matchen.

Och Hisingsbacka FC fortsatte att ha kontroll på resten av matchen. Hisingsbacka FC tar också ledningen men glädjen varade inte länge då IF Warta kvitterat i anfallet efter.

1-1 blev matchen efter 90 spelade minuter och förlängning var ett faktum. Samma scenario skulle utspela sig igen. Hisingsbacka FC gör 2-1 efter en riktigt snygg frispark och IF Warta kvitterade i anfallet efter. 2-2 och det var dags för straffar.

I straffdramat drog Hisingsbacka FC det längsta stråt. Stort grattis och härligt med en final till. Det är nämligen andra året i rad som Hisingsbacka FC tar sig till final.

I finalen får man möta Torslanda IK. Finalen i Hisingsmästerskapen spelas på söndag med start kl 14:00 på Krokängsplan. Som för övrigt är en konstig arena att spela en final på.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media