fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Hisingsbacka FC damer imponerar i Div 3

Publicerad

den

Hisingsbacka FCs damer är nykomlingar i Div 3 och har imponerat stort. Även om det började lite sämre i början av säsongen så har man nu tagit sig i kragen och ligger för tillfället på en tredje plats. Man har i och för sig spelat två matcher mer än vissa av dom andra lagen men oavsett det så är det riktigt bra för att vara nykomlingar.

Hade jag trott på det från början? Nej, det måste jag erkänna men att se tabellen nu gör mig fruktansvärt glad. Idag möter man Ytterby ISBackavallen med start klockan 19:30. Ytterby  ligger just nu precis under Hisingsbacka i tabellen så det lär bjudas på en riktigt bra match.

Jag har bokat in matchen i kalendern och lovar att ge er en rapport efter matchen. Eftersom jag inte har så bra koll på dagens trupper så blir det svårt för mig att tippa matchen. Men jag hoppas att Hisingsbacka tar hem det, det hade vart bra.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media