Connect with us

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Partilles Samuel Dichter är en spelare jag tänker följa framöver

Vet ni vad? Det finns ett lag som jag har längtat efter att få följa. Det hela startade egentligen efter min gästträning med det laget. Märkte då att det fanns mycket vilja och talang i det laget. Tyvärr har dom varit för unga för bloggen men nu, nu får jag äntligen följa dom. Jag pratar om Partille IF pojkar födda 2002.

I Göteborg Cup ställer man upp med två lag. Det ena laget startade turneringen igår och jag var på deras första match. Man mötte Lindome GIF och tyvärr blev det förlust i den matchen. Sedan har man hämtat upp det och spelat oavgjort mot Gerdskens BK och vunnit över Masthuggets BK.

Det andra laget (Partille IF 2) startade sin medverkan i Göteborg Cup idag. I första match ställdes man mot Qviding FIF. En match som man vann med 2-1. Skönt att få en bra start i turneringen.

Deras andra match spelades klockan 17:00 på Kviberg 5 och jag var på plats. Det blev tyvärr en tråkig match i den bemärkelsen att det andra laget var tyvärr mycket sämre. Partille IF vann matchen med hela 7-0 över norska Kråkerøy IL 2. Sådana matcher är inte roliga, visst det är kul att vinna men hur utvecklande är det?

Det som Partille skall få ett stort plus för är att dom ändå fortsätter att spela en bra fotboll trots det stora övertaget. Ibland händer det att lag och spelare med stort övertag tappar fokus. Det resulterar då i att många spelare vill köra sitt eget race eller att spelet samt instruktionerna man fått innan match kommer i andra hand.

I dagens match mot norrmännen så fanns det en spelare som jag blev imponerad över. Han heter Samuel Dichter och stod för ett hattrick i dagens match. Men det är inte hans hattrick jag är imponerad över. Det är hans spelstil, snabbhet och hans sinne för att göra mål. Samuel är verkligen en spelare jag tänker följa framöver.

Imorgon så väntar en tuff match mot IK Zenith 2, den matchen startar klockan 12:00 på Kviberg 2. Önskar Partille IF all lycka till!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Flickfotboll

NIC – Nordic Invitational Cup tvingas ställas in

Ungdomsfotboll

Sarah Berkling lämnar Lerum för Qviding

Flickfotboll

Ung & talangfull målvakt lämnar IK Zenith – klar för Hisingsbacka FC

Flickfotboll

F17-SM: Så här gick det under åttondelsfinalerna

Flickfotboll

Slutspelsdags för F17 – följande lag gör upp om guldet

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet