fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Future Cup: Danska Boldklubben Frem starkast i mötet mot Hisingsbacka FC

Published

on

Ett lag som jag hade trodde skulle gå långt i turneringen var Hisingsbackas duktiga P15-lag. Man gjorde en väldigt bra säsong förra året och man har inlett årets säsong mycket bra.

Läs också: Eskandari, Kundo & Zelner bakom segern när Hisingsbacka FC vann premiären

Man hamnade i samma grupp som Landskrona BoIS, IK Oddevold och danska Boldklubben Frem. Man inledde turneringen genom att förlora med 3-0 mot Landskrona BoIS för att sedan vinna över IK Oddevold med 2-0.

I sista gruppspelsmatchen mot danska Boldklubben Frem var man tvungen att vinna med några mål för att kunna ha chansen att gå vidare till A-slutspel. Jag var på plats och fick se danskarnas stora anfallare Saif Ahmed göra både 0-1 och 0-2 inom loppet av 20 minuter.

Läs också: Future Cup: Fin prestation av Stefan Savic i nya klubben

Då kändes det som att det skulle bli svårt för Hisingsbacka FC att hämta upp underläget så jag bestämde mig för att lämna Gamlestadsvallen.

Ser nu i efterhand att Hisingsbacka FC kom tillbaka och kunde göra två mål men tyvärr hjälpte inte det då danskarna vann matchen med 2-3. Boldklubben Frem vann därmed gruppen och spelar i skrivande stund kvartsfinal mot Halmstad BK. Den matchen leder Halmstad BK med 0-1 just nu.

Läs också: Future Cup: Täby FK vann matchen men Kinna IF vann mitt hjärta

Hisingsbacka FC kommer att spela placeringsmatch och ställs mot danska Hilleröd Fodbold imorgon klockan 10:50 på Guldheden Södra.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media