fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Fässbergs P-98 inledde med en 6-2 seger

Published

on

Det är så grymt att säsongen är igång på riktigt. Jag begav mig till Frejaplan för att kolla in matchen mellan Fässbergs IF P-98 och Kållereds SK.

Möttes av en ganska tråkig inledning av matchen från båda lagen. Jag hade höga förväntningar på Fässberg och inledningen gjorde mig lite besviken men sen kom dom igång. Spelet började sitta och man tog över matchen mer och mer. Det är ingen tvivel om att tränarna Rolando & Armin gett spelarna en bra utbildning.

Jag njöt stundtals då man spelar det spelet som jag gillar. Fässbergs spelare har en härlig teknik, duktigt mittfält som vet hur man skall fördela bollarna och dom har en fantastisk vänsterback.

Vänsterbacken heter Erik Jonasson är en härlig spelare att titta på. Det är inte ofta jag ger backar så mycket uppmärksamhet men det här var ett stort utropstecken. Hans positionsspel är bra, en bra ledare på plan, väldigt offensiv,  bra teknik och en känslig vänsterfot.

Matchen slutade 6-2 till Fässberg, en härlig inledning på säsongen 2013. Bra jobbat!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media