fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

GAIS bjöd på en fin uppvisning mot IF Mölndal Fotboll

Publicerad

den

Efter F17-matchen mellan Jitex Mölndal BK och IFK Värnamo och lite födelsedagsfirande i Delsjöbadet begav jag mig till Frejaplan för att se matchen mellan IF Mölndal Fotboll P-06 och GAIS.

Läs också: Alfredo Steiner om GAIS framfart i Elitcup Jönköping

Jag hade ju möjligheten att se GAIS spela under Elitcup Jönköping precis innan allt det här med Covid-19 bröt ut. Har sedan dess velat se detta duktiga GAIS igen och idag fick jag äntligen göra det. Sedan att dom ställdes mot IF Mölndal Fotboll som jag aldrig sett tidigare gjorde ju inte saken sämre.

Även om IF Mölndal Fotboll stod upp bra i inledningen av matchen så blev det tyvärr en ganska ensidig historia så fort GAIS gjort 1-0 via Alfredo Steiner. Ett fint förarbete av Simon Sjöholm som kom runt på kanten och kunde frispela Alfredo Steiner som kom med full fart i bortre hörnet.

Edvin Liske såg till att utöka ledningen till 2-0 i den 18:e minuten och sedan rann det bara på. Tyvärr hade inte IF Mölndal Fotboll så mycket att säga till om idag. GAIS var på en helt annan nivå idag och det var Simon Sjöholm också. Han stod nämligen för en del assist men även noterades för tre mål i dagens match.

Läs också: Simon Sjöholm det stora utropstecknet när GAIS besegrade Jönköping Södra

En som inte ville vara sämre var GAIS duktige Alfredo Steiner som även han stod för tre mål i dagens 12-0 seger mot IF Mölndal Fotboll.

Övriga mål stod Edvin Liske, Simon Setterberg, Adam Friman och Carl Juhlin för.

Tyvärr finns det inte så mycket mer att skriva om matchen. Jag gick inför tredje halvlek och då ledde GAIS med 7-0. Tack för en fin uppvisning GAIS! Så grymt att se ett sådant duktiga lag, bra skolade, duktiga individuellt och som kollektiv. Magiskt!

IF Mölndal Fotboll, jag kommer gärna och tittar på er igen. Finns många fina kvalitéer i ert lag som jag gärna tittar närmare på framöver.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media