fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Simon Sjöholm det stora utropstecknet när GAIS besegrade Jönköping Södra

Published

on

Då är vi igång med dag två här på Elitcup Jönköping. Gårdagen bjöd på många bra matcher och många snygga mål. Jag hoppas på att få se samma fina uppvisning idag och min första match för dagen blev mötet mellan GAIS och Jönköping Södra IF.

Läs också: Elitcup: Hattrick av Jayson Ezeb när Hammarby slog Jönköping Södra

Jag som är från Göteborg hade inte hunnit inte se GAIS förrän nu, i Jönköping av alla ställen. Måste säga att jag är oerhört glad över att fått se dom så tidigt på säsongen då jag blev väldigt imponerad över detta lagbygge vilket kan leda till att det blir fler matcher med GAIS framöver. 

I den här matchen var man det bättre laget redan från start. Tycker att dom hade ett väldigt stort övertag i första halvlek där bland annat Alfred Steiner och Simon Sjöholm hade stor uppvisning på kanten.

1-0 till GAIS kom en bit in i första halvlek när Emir Saracevic fick till ett riktigt bra skott utanför straffområdet som letade sig in bakom Jönköping Södras målvakt. Riktigt läckert mål. 2-0 kom strax därefter då på ett självmål. 

Läs också: Elitcup: IK Sirius imponerade med fartfyllt passningsspel

I andra halvlek så fick se vi återigen se radarparet Steiner och Sjöholm briljera med fart och teknik. Det gav Jönköping Södra IF stora problem och det var också dom två som låg bakom 3-0 målet. Målskytt: Alfred Steiner.

Matchen slutade sedan 4-0 till GAIS och matchen sista målskytt blev ingen mindre än Simon Sjöholm som var matchens stora utropstecken.

Stabil insats och uppvisning av GAIS, det tackar vi för!

Läs också: Elitcup: Oavgjort i öppningsmatchen mellan IFÖ Bromölla och IFK Haninge

GAIS har en match kvar att spela idag och då väntar Motala AIF.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media