fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Blågula debuten avklarad för Paulina & Kristopher

Published

on

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så befinner sig Kärras Paulina Longum och Hisingsbackas Kristopher Da Graca på landslagsuppdrag i Norge.

Jag har fått en liten rapport från Stephan Engström som befinner sig på plats.

P15-landslaget förlorade tyvärr mot Norge med 2-1. Kristopher Da Graca fick spela hela matchen. Sverige tog ledningen i mitten av den första halvleken, i det enda anfallet de hade i första halvlek. Spelade inte bättre i andra halvlek och Norge kunde vinna mycket rättvist.

F15-landslaget körde över Norskorna, tog en snabb 2-0 ledning, Norskorna reducerade på en frispark, allt detta i första halvlek. En halvlek som Sverige var klart bättre i. Ett par byten i början på andra halvlek förstärkte Sveriges dominans och med 3 mål i andra halvlek så kunde tjejerna vinna ganska enkelt med 5-1. Bäst på planen var Onsalas Josefine Rybrink (lagkapten), Åsa Ifs Ida Strömblad gjorde 3-1 målet. Kärras Paulina Longum spelade högerytter sista 25 minuterna och gjorde det bra.

Tack till Stephan Engström

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media