fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Backa BK, har ett riktigt bra lag!

Published

on

Igår var det en historisk dag för en annan förening, nämligen föreningen Backa BK. Dom spelade sin första match någonsin i föreningen och matchen slutade med 5-0 vinst för Backa BK.

Backa BK startade på precis samma sätt som FC Fyrklövern, en gäng killar som ville lira boll tillsammans. Det hela började egentligen förra året då dom gick in som C-lag i Hisingsbacka FC. Målet inför 2012 var att starta en egen förening och där står dom nu.

Igår mötte dom Hisingsbacka FC juniorer på ett kyligt Backavallen. Jag fick möjligheten att prata med både Rebin Rada (Tränare för Backa BK) & Leif Sjöqvist (Tränare för Hisingsbacka FC juniorer) och båda är överens om att Backa BK har något riktigt bra på gång. Backa BK var klart det bättre laget på planen. Föreningen har även fått en massa nya spelare inför årets trupp, något som kan ta dom enda upp till div 6.

Precis som FC Fyrklövern så är Backa BK ett lag jag tänker följa denna säsongen. Har även fått möjligheten att se hur dom jobbar kring föreningen och jag kan säga att det ligger mycket jobb bakom. Självklart önskar jag Backa BK all lycka till denna säsongen och jag hoppas att jag får se laget i div 6 nästa år.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media