fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Äntligen fick jag se Marwin Leidewall spela

Publicerad

den

I söndags befann jag mig på Göteborgs fotbollförbunds talangträningar på Kviberg. Jag fick se många duktiga spelare och bra matcher. Jag fick se 97:orna spela match och det var kul att se hur många spelare som verkligen utvecklats och mognat som spelare.

En annan match jag såg var 98:ornas match och det var kul att se spelarna i en annan miljö än i klubblagen. En spelare som jag äntligen fick se är IF Elfborgs Marwin Leidewall. Minns ni honom? Jag har skrivit om honom tidigare, läs det inlägget här: http://www.rudyalvarado.com/talangen-som-provtranat-med-bl-a-chelsea-arsenal-valencia/

Jag är mycket nöjd över hur förbundet lade upp denna dag. En mycket nyttig erfarenhet för dessa spelare och jag hoppas att alla spelare inser hur bra dessa träningar är för deras utveckling.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media