Connect with us

Pojkfotboll

Äntligen fick jag se Marwin Leidewall spela

I söndags befann jag mig på Göteborgs fotbollförbunds talangträningar på Kviberg. Jag fick se många duktiga spelare och bra matcher. Jag fick se 97:orna spela match och det var kul att se hur många spelare som verkligen utvecklats och mognat som spelare.

En annan match jag såg var 98:ornas match och det var kul att se spelarna i en annan miljö än i klubblagen. En spelare som jag äntligen fick se är IF Elfborgs Marwin Leidewall. Minns ni honom? Jag har skrivit om honom tidigare, läs det inlägget här: http://www.rudyalvarado.com/talangen-som-provtranat-med-bl-a-chelsea-arsenal-valencia/

Jag är mycket nöjd över hur förbundet lade upp denna dag. En mycket nyttig erfarenhet för dessa spelare och jag hoppas att alla spelare inser hur bra dessa träningar är för deras utveckling.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Vincent Lillskog – matchens bästa spelare när GAIS körde över Falkenbergs FF

Pojkfotboll

Video: Alla målen från GAIS – IF Elfsborg P17 (3-2)

Pojkfotboll

Aram Margosyan om gårdagens seger mot IF Elfsborg

Intervjuer

Seger för GAIS mot IF Elfsborg när slutspelet i Ligacupen drog igång

Pojkfotboll

Malmö FF – första svenska laget att vinna Skandinaviska Mästerskapen

Pojkfotboll

Imorgon drar Skandinaviska Mästerskapen igång – se helgens spelschema här

Ungdomsfotboll

Guld till IF Elsfborg i Eskilscupen

Pojkfotboll

Västra Frölunda IF klara för final i Eskilscupen för andra året i rad

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet