fbpx
Connect with us

Intervjuer

Aram Margosyan om gårdagens seger mot IF Elfsborg

Published

on

Igår var jag på plats på GAIS-gården när GAIS P17 tog emot IF Elfsborg i Ligacupen. Är du nyfiken på att läsa mer om matchen så kan du göra det i inlägget här nedan.

Läs också: Seger för GAIS mot IF Elfsborg när slutspelet i Ligacupen drog igång

I matchen var det en spelare som stack ut och det var GAIS lagkapten Aram Margosyan som både gav GAIS ledningen igår men även var en av dom tongivande spelarna i matchen.

Tog ett litet snack med Aram efter matchen igår som berättade att försäsongen varit väldigt viktig då man fått in många nya spelare och hunnit lära känna varandra väldigt bra under en kort period. Där skall tränarna skall ha en stor eloge för fint arbete med att få ihop lagsammanhållningen på ett bra sätt, säger han.

Slutspelet i Ligacupen är igång, hur skönt är det att dra igång säsongen med tävlingsmatcher direkt?
– Det är dessa matcher man har längtat till under hela uppehållet och det är även dessa tuffa matcher man ser framemot mest. Det kändes otroligt skönt att säsongen äntligen är igång på allvar.

Läs också: IFK Göteborg skriver treårsavtal med talangen

Vad har du att säga om matchen och hur skönt var det att vinna den?
– Matchen var väldigt tuff där vi ställdes mot ett bra lag. Vi visste vad vi skulle ställas för och vilket hårt arbete som skulle krävas för att få det resultat vi ville ha med oss. Alla på plan gav verkligen 100% under hela matchen och det var en stor faktor till vinsten. Att starta igång säsongen med en vinst var otroligt skönt och viktigt för oss som lag. 

Vad tror du om era chanser att gå hela vägen i Ligacupen?
– Våra chanser är väldigt stora om vi fortsätter sträva efter att spela vårt spel. Vi är inte nöjda än men vi tar en match i taget.

Läs också: Tjäna pengar till laget – tre enkla sätt att få pengar till träningslägret eller fotbollscupen

I deras nästa match i Ligacupen väntar Utsiktens BK, den matchen spelas den 9 februari kl 13:00 på Ruddalen. Önskar laget all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss