fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Tjäna pengar till laget – tre enkla sätt att få pengar till träningslägret eller fotbollscupen

Published

on

Det finns många saker ett fotbollslag kan sälja för att fylla på lagkassan inför kommande turneringar eller fotbollscuper. Det går att tjäna pengar till laget genom att sälja toalettpapper, kakor, plastpåsar, kaffe, godis och mycket annat. Många av de här produkterna går dock att hitta i en vanlig mataffär till ett billigare pris. När ni ska tjäna pengar till laget är det viktigt att ni tänker på kundernas bästa och försöker välja sådant som både ni i laget och era kunder vinner på. Säljer ni produkter av hög kvalitet är chansen stor att ni får ihop mer pengar totalt. Även om vänner och familj gärna vill stödja er, är det bättre om de också blir nöjda med sina köp så att de gärna handlar nästa gång ni säljer.

Newbody Family är det bästa alternativet

Newbody Family har tre olika alternativ där produkterna är prisvärda, håller hög kvalitet och inte går att hitta på ditt lokala ICA.  Förtjänsten per paket är lite lägre än när man säljer kakor eller kläder med mindre seriösa företag – men kvaliteten är mycket bättre och det går lättare att sälja många paket till många kunder. Antagligen har ni i laget någon gång redan sålt de populära kläderna från Newbody och antagligen tjänade ni riktigt bra på det?

Nu finns det förutom Newbodys strumpor och träningskläder fler varumärken i Newbody Family. Spicy Dream är varumärket om ni vill sälja kryddor för endast 100:- per paket och nya Home Seremonies är Newbodys nya koncept där laget kan sälja jättefin heminredning. Alla paket från Home Seremonies kostar också 100:- för era kunder. För enkelhetens skull går jag igenom alla tre varumärkena nedan.

Newbody – prisvärda kläder som alla känner till

Newbody har hjälpt fotbollslag, klasser och hela föreningar att samla pengar i över 30 år. Det har gett lag och klasser över 1 miljard hittills och varje år generar Newbodys kläder cirka 100 miljoner till föreningslivet. Det är faktiskt dubbelt så mycket som Svenska Spel genererar med Gräsroten.

   Fördelen med Newbody är att många känner till det och vet att kvaliteten är grymt bra. Det gör att det går lätt att sälja till släkt, vänner och familj. Newbodys varumärke är så starkt att inga visningsprodukter behövs, alla som säljer får kataloger med beställningslistor men framför allt en egen webbshop som kan delas med alla som vill handla av dig. Det är väldigt skönt att låta kunderna gå in själva och beställa produkterna de vill ha. 

   Det smarta webbshopssystemet gör också att laget kan få extrapengar av kunder som handlar online. Många vill handla Newbodys kläder och har ni en aktiv försäljning som visas på Newbodys hemsida så kan vem som helst gå in och handla av er online. Ni får lika mycket förtjänst för dessa paket fast kunden betalar online och får kläderna hemskickade till sig. Vart i landet man bor spelar ingen roll, har ni en försäljning kan vem som helst i landet handla av er online. Utnyttja gärna detta och sprid att ni säljer genom att lägga upp länkar online och i sociala medier. Och se till att släkt och vänner som bor långt bort stödjer er ändå genom att handla i er webbshop.

   Nytt för Newbody hösten 2019 är fler prisvärda träningskläder i sortimentet – löparstrumpor, snygga träningstights och sport-bh:ar. Som vanligt finns en uppsjö med strumpor, trosor, kalsonger, t-shirtar och linnen. Basplagg som alla ändå behöver köpa ganska ofta. Det finns ingen anledning att köpa andra strumpor än Newbodys.

   Som ni säkert vet kostar varje 150:- (Newbody har inte höjt priset på 15 år) och ni får alltid 37 kronor av detta till lagkassan. Låter det lite? Det blir ganska mycket när varje spelare i laget sålt 20 paket var, vilket är en helt normal lagförsäljning med Newbody.

Läs mer om hur ni tjäna pengar till laget med Newbody – https://www.newbody.se/tjana-pengar-till-laget

Spicy Dream – sälj kryddor till laget

Vill ni pröva att sälja kryddor med laget är Spicy Dream det självklara valet. En kryddförsäljning kan vara bra om ni nyligen sålt Newbody eller andra kläder och ändå vill kunna erbjuda prisvärda och högkvalitativa produkter till era kunder.

Spicy Dream har samma enkla webbshops-lösning som Newbody och det är enkelt att dela med alla på Facebook eller hemsidan att man säljer matprodukter med laget. För förutom kryddpaket med 5 kryddkvarnar i varje har Spicy Dream många andra paket som passar i alla svenska kök. Nytt för i år är ett paket med honung i fem olika smaker, en perfekt present eller julklapp. Sedan tidigare finns också olivolja, balsamvinäger rapsolja, grillsåser och rub i Spicy Dreams sortiment. Tacopaketet är en storsäljare som är grym att ha hemma.

   Alla paket med Spicy Dream kostar 100:- och ni behåller 27:- till laget. Precis som med Newbody blir det mycket pengar då det är enkelt att sälja väldigt många paket. Alla som säljer får en visningskasse så ni kan visa upp produkterna. Paketen är väldigt snygga och riktigt bra att ha som gå-bort-present. Ett tips inför julen är att köpa ett gäng extrapaket och ha som julklappar.

Läs mer om hur ni tjänar pengar till laget med Spicy Dream: https://www.spicydream.se/tjana-pengar-till-laget

Home Seremonies – Newbodys nya koncept med heminredningsprodukter

Det här kommer bli riktigt populärt. Jag tror man kan tjäna riktigt mycket pengar som både lag och klass om man säljer Newobodys nya koncept Home Seremonies. Det handlar om snygga och prisvärda paket med heminredningsprodukter. Alltså stearinljus, doftljus, handcremer, lyxig tvål, servetter och liknande. Sådant som många vuxna svenskar gärna köper, har hemma och ger bort till varandra.

   Home Seremonies är helt nytt 2019 och det är begränsat antal säljplatser första året. Anmäl intresse för att bli först i Sverige att sälja med laget. Även om det är först till våren 2020 ni skulle vilja testa detta är det bra att anmäla intresse redan nu då intresset är väldigt högt för detta nya spännande koncept.

   Paketen från Homes seremonies är väldigt snygga och lämpar sig väl att ge bort som present eller som julklapp. Perfekt för både er och era kunder. Ni visar upp de fina produkterna med en snygg visningskasse. Alla paket kostar endast 100:- och av dessa går 27:- alltid till laget.

Läs mer om hur ni tjänar pengar till laget med Homes Seremonies: https://www.homeseremonies.se/

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media