fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Amna, Maja & Olivia befinner sig på landslagslägret just nu

Published

on

Fick precis en bildhälsning från Amna Lihovic (Göteborgs DFF) , Maja Göthberg (Qviding FIF) och Olivia Alcaide (Göteborgs DFF) som just nu befinner sig på landslagslägret på Bosön.

Kul att Amna och Olivia äntligen fått chansen med det F16-landslaget. Det är inte första gången Amna Lihovic är med i landslagssammanhang, hon har även representerat Bosniska F16- landslaget vid flertal tillfällen. Självklart hoppas man ju på att hon väljer det svenska landslaget i framtiden, vi behöver spelare som Amna i landslaget.

Olivia Alcaide kom inte som en chock, hon har haft en fantastisk säsong och är en mycket bra fotbollspelare. Jag hoppas på att hon gör bra ifrån sig och blir kallad även i fortsättningen.

Vad gäller Maja Göthberg så är hon helt outstanding och har varit med i F16-landslaget sedan starten. Du har också kunnat följa Maja och F16-landslaget i Svt:s serie Blågula drömmar. Se Majas porträtt här:

http://www.svtplay.se/klipp/1397746/blagula-drommar-portratt-maja-gothberg

Önskar Amna, Maja och Olivia all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media