fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Wålemark klar för BK Häckens U19

Published

on

Igår blev det klart att Jesper Ljung (tidigare assisterande i GAIS a-lag) är klar som huvudtränare för BK Häckens U19-trupp. Nuvarande tränare Teddy Olausson lämnar efter fem år i akademin för att ingå i ledarstaben som skall leda BK Häckens a-lag nästa säsong.

Läs också: Wow, vilken fantastisk säsong Västra Frölunda P-01 har haft

I dagarna blev det också klart att BK Häckens U19 förstärker sin trupp ytterligare. Teodor Wålemark (född 2001) från Västra Frölunda IF är klar för U19. En skicklig mittback som har haft en väldigt bra och fin utveckling det här året. Han har bland annat tränat och spelat med Västra Frölundas a-lag som huserar i division tre. Han har även hunnit med Elitpojklägret i Halmstad, P15-landslaget och deras första samling på Bosön.

Läs också: Totalt 7 spelare från Göteborg kallade till P15-landslaget, se hela truppen här

Han är son till Jörgen Wålemark som är huvudtränare för Varberg BoIS i Superettan. Att Häcken får en riktigt bra spelare är det inget snack om.

”Häcken kändes mest tilltalande och dom visade ett intresse som jag gillar. Häcken är en väldigt bra organisation generellt. Väldigt bra förutsättningar för att bli en bra fotbollspelare med bra tränare, och en väldigt fin anläggning. Häcken satsar mycket på deras yngre spelare och därför valde jag dom” säger Teodor Wålemark till Ungdomsfotboll.se

Teodor Wålemark var även nominerad till Årets spelare 2016 här på Ungdomsfotboll.se, Läs mer här: Nominerade till Årets spelare 2016 – Pojkar

Önskar Teodor Wålemark all lycka till i BK Häcken

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media