fbpx
Följ oss

Uncategorized

Veckans fråga: Skulle du vilja ha mig som ”Gästtränare” till ditt lag?

Publicerad

den

Nu när jag inte är tränare längre utan kommer att satsa all min tid åt styrelseuppdraget och åt bloggen så tänkte jag på följande. Det hade vart kul att komma ut till en massa lag för att se hur ni tränar, vilka spelare det finns och även dela med mig av lite övningar. Med andra ord blir det ju mer som en gästträning med mig.

Jag kan hålla med om att det kanske låter lite divigt men jag syftet är inte att jag skall visa upp mig för er utan det är ni som skall visa upp er för mig. Det hade vart kul och se hur ni tränar, hur duktiga ni är och vilka framtidsdrömmar ni har. Hur låter detta? Hade det varit något?

Jag gjorde denna frågan till ”Veckans fråga” för att kolla intresset hos er. Om det är så att ni tycker det är intressant så tveka inte att prata med era ledare och be dom maila mig på rudy(a)rudyalvarado.com.

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media