fbpx
Connect with us

Uncategorized

Veckans fråga: Skulle du vilja ha mig som ”Gästtränare” till ditt lag?

Published

on

Nu när jag inte är tränare längre utan kommer att satsa all min tid åt styrelseuppdraget och åt bloggen så tänkte jag på följande. Det hade vart kul att komma ut till en massa lag för att se hur ni tränar, vilka spelare det finns och även dela med mig av lite övningar. Med andra ord blir det ju mer som en gästträning med mig.

Jag kan hålla med om att det kanske låter lite divigt men jag syftet är inte att jag skall visa upp mig för er utan det är ni som skall visa upp er för mig. Det hade vart kul och se hur ni tränar, hur duktiga ni är och vilka framtidsdrömmar ni har. Hur låter detta? Hade det varit något?

Jag gjorde denna frågan till ”Veckans fråga” för att kolla intresset hos er. Om det är så att ni tycker det är intressant så tveka inte att prata med era ledare och be dom maila mig på rudy(a)rudyalvarado.com.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


7 Comments

7 Comments

 1. Abdi

  nov 11, 2012 at 4:56 e m

  om du kmr så vill vi gärna se dig i Gunnilse p98

 2. Anonym

  nov 11, 2012 at 6:12 e m

  kom till landvetter is P97!!!!! vi har en grupp på facebook du kan bara göra ett inlägg tror många skulle uppskatta det.

  • Rudy Alvarado

   nov 12, 2012 at 12:25 e m

   Maila mig =)

 3. Janne

  nov 12, 2012 at 12:22 e m

  Hönö/Björkö F-99 kan väl vara en kul resa att göra,, så långt västerut som Du bara kan komma på en fotbollsplan i Sverige…..
  Färja får Du åka också,,, bara det ett litet äventyr i sig…. 😉
  Talangfulla fiskardöttrar får Du se…

  • Rudy Alvarado

   nov 12, 2012 at 12:25 e m

   Det hade varit riktigt, riktigt kul! Maila mig!

 4. Anonym

  nov 14, 2012 at 10:05 e m

  Kom till Gunnilse IS P97 , Vi har massa talanger där en av de är Ahmed Salkanovic ,en av Göteborgs bästa mittfältare , Riktig grym både defensiv och offensiv, Killen har bra spelförståelse,spelsinne , istället för att göra det så komplicerat så är han en komplett mittfältare

  • anonym

   nov 14, 2012 at 10:12 e m

   Glöm samt inte Kenny lam, en riktig stabil och bra mittback! Lugnt en av de bästa i Göteborg, riktig underskattad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss