fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Futsal-DM: Tilda Andreasson, en mycket sevärd spelare

Published

on

Hade totalt missat att det var Futsal-DM slutspel för pojkar och flickor födda 1998 idag. Men jag tog mig till Lundbystrand lagom till semifinalerna. Jag var intresserad av att se Hönö/Björkös flickor spela. Har sett dom spela några gånger innan och imponerats av deras spel.

I semifinalen fick dom möta Eriksbergs IF, ett lag jag missat totalt. Hönö/Björkö fick det svårt, väldigt svårt och man förlorade matchen med hela 2-7. Blev chockad då jag vet att Hönö/Björkö är bättre än så.

Trots förlusten så var det en spelare som spelade riktigt bra och det var Hönö/Björkös nummer 80, Tilda Andreasson. En mycket sevärd spelare som jag rekommenderar er att kolla in nästa gång ni ser laget spela.

****

Minns ni när jag hade ”veckans fråga” angående att ha mig som gästtränare på någon av era träningar? Jag blev kontaktad av just Hönö/Björkö och den 3e februari skall jag vara gästtränare hos dom. Skall bli riktigt kul att träffa dessa talangfulla tjejer.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

  1. janne andreasson

    jan 20, 2013 at 8:31 e m

    Kul att Du kollade, ja Eriksberg är bra, men vi är ju också ett 99 lag som i år bara är med för att se o lära,,, då är vår semifinalplats ok mot stans bästa 98 lag… 😉 nästa år går vi för seger… 😉

  2. Fidina

    jan 20, 2013 at 9:07 e m

    Ja då är ni äldst och vi i Eriksberg juniorer shooooot

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media