fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Futsal-DM: Tilda Andreasson, en mycket sevärd spelare

Publicerad

den

Hade totalt missat att det var Futsal-DM slutspel för pojkar och flickor födda 1998 idag. Men jag tog mig till Lundbystrand lagom till semifinalerna. Jag var intresserad av att se Hönö/Björkös flickor spela. Har sett dom spela några gånger innan och imponerats av deras spel.

I semifinalen fick dom möta Eriksbergs IF, ett lag jag missat totalt. Hönö/Björkö fick det svårt, väldigt svårt och man förlorade matchen med hela 2-7. Blev chockad då jag vet att Hönö/Björkö är bättre än så.

Trots förlusten så var det en spelare som spelade riktigt bra och det var Hönö/Björkös nummer 80, Tilda Andreasson. En mycket sevärd spelare som jag rekommenderar er att kolla in nästa gång ni ser laget spela.

****

Minns ni när jag hade ”veckans fråga” angående att ha mig som gästtränare på någon av era träningar? Jag blev kontaktad av just Hönö/Björkö och den 3e februari skall jag vara gästtränare hos dom. Skall bli riktigt kul att träffa dessa talangfulla tjejer.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media