fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Välkommen Tom Andersson, bloggens nya skribent

Publicerad

den

Det är med stor glädje som jag kan presentera Tom Andersson. Tom skall nämligen också börja skriva om ungdomsfotbollen här på bloggen. Detta gör att bloggen kan växa ännu mer och täcka ännu mer av den fantastiska ungdomsfotbollens som vi har i den här staden.

Jag är otroligt nöjd och glad över att ha med Tom på denna resa och jag hoppas att ni läsare tycker det samma. Här nedan presenterar sig Tom Andersson för er bloggläsare:

//Rudy Alvarado

****

Hej alla fina människor!

Jag heter Tom Andersson och är 20 år. Jag har ett brinnande intresse för fotboll i allmänhet och ungdomsfotbollen i synnerhet.

Min bakgrund är som sådan att jag har själv aktivt spelat fotboll från fyra års ålder i både Torslanda IK och Askims IK, detta har gett mig en rutin och erfarenhet som jag har god nytta utav när jag numera skall börja blogga på RudyAlvarado.com. Rudy en oerhört trevlig kille som jag har stor respekt för och som givit mig inspiration till att själv vilja börja skriva om just fotboll i yngre åldrar, både flick- och pojkfotboll.

Jag har länge velat skriva om fotboll men har inte hittat rätt tid och plats förrän nu, det främsta gjort hittills är ett gäng matchreferat för FC Amhult som jag följt sen deras start 2011. Vilka blev uppskattade utav både klubben och föräldrar.

Det ska bli ett sant nöje att få hjälpa Rudy att följa och rapportera om ungdomsfotbollen i Göteborg samt lyfta fram det väsentliga runt omkring med allt vad det innebär.

Exempelvis så finns planer på att börja med fler videoinlägg och reportage med olika spelare samt klubbar runt om i Göteborg. Jag hoppas och tror att detta kommer leda till ett att fler människor blir engagerade i ungdomsfotbollen.

Vi ses på fotbollsplanen i sommar!

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media