Connect with us

Flickfotboll

Välkommen Tom Andersson, bloggens nya skribent

Det är med stor glädje som jag kan presentera Tom Andersson. Tom skall nämligen också börja skriva om ungdomsfotbollen här på bloggen. Detta gör att bloggen kan växa ännu mer och täcka ännu mer av den fantastiska ungdomsfotbollens som vi har i den här staden.

Jag är otroligt nöjd och glad över att ha med Tom på denna resa och jag hoppas att ni läsare tycker det samma. Här nedan presenterar sig Tom Andersson för er bloggläsare:

//Rudy Alvarado

****

Hej alla fina människor!

Jag heter Tom Andersson och är 20 år. Jag har ett brinnande intresse för fotboll i allmänhet och ungdomsfotbollen i synnerhet.

Min bakgrund är som sådan att jag har själv aktivt spelat fotboll från fyra års ålder i både Torslanda IK och Askims IK, detta har gett mig en rutin och erfarenhet som jag har god nytta utav när jag numera skall börja blogga på RudyAlvarado.com. Rudy en oerhört trevlig kille som jag har stor respekt för och som givit mig inspiration till att själv vilja börja skriva om just fotboll i yngre åldrar, både flick- och pojkfotboll.

Jag har länge velat skriva om fotboll men har inte hittat rätt tid och plats förrän nu, det främsta gjort hittills är ett gäng matchreferat för FC Amhult som jag följt sen deras start 2011. Vilka blev uppskattade utav både klubben och föräldrar.

Det ska bli ett sant nöje att få hjälpa Rudy att följa och rapportera om ungdomsfotbollen i Göteborg samt lyfta fram det väsentliga runt omkring med allt vad det innebär.

Exempelvis så finns planer på att börja med fler videoinlägg och reportage med olika spelare samt klubbar runt om i Göteborg. Jag hoppas och tror att detta kommer leda till ett att fler människor blir engagerade i ungdomsfotbollen.

Vi ses på fotbollsplanen i sommar!

//Tom Andersson

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

Pojkfotboll

Efter en magisk prestation under säsongen – Youssef Fayad belönas med ett A-lagskontrakt

Pojkfotboll

Anmäl dig till målvaktscampen 2020

Ungdomsfotboll

IFK Göteborg glänste och vann

Flickfotboll

Gothia Cup: BK Astrio tog sig vidare på straffar

Pojkfotboll

Gothia Cup: Wilma Jensen Berg bakom Eriksbergs seger – nu väntar 8-delsfinal

Pojkfotboll

Gothia Cup: Sandra Welander matchens stora gigant – Furulunds IK klara för 8-delsfinal

Flickfotboll

Guld till Jitex Mölndal BK i Giffcupen

Flickfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet