fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Vad har hänt med Eriksbergs damjuniorer?

Published

on

Man startade serien på bästa möjliga sätt genom att besegra Älvängens IK/Lödöse Nygård med 3-7. Men dom två senaste matcherna har varit en totalt katastrof för Eriksbergs duktiga damjuniorer om ni frågar mig. Man förlorade med 0-5 mot Göteborgs DFF i förra omgången och idag förlorade man igen. Denna gången mot Jitex Mölndal BK med 5-0. Man har alltså släppt in 10 mål och inte gjort något framåt på två matcher.

Samtidigt går samarbetet med Hovås/Billdal F19 riktigt bra och där leder man serien med tre raka vinster. Det går att skylla på att tjejerna har mycket på schemat och om man gör det så köper jag inte det. Först och främst skall fokus ligga på den egna serien och matcherna där kan jag tycka.

Att Eriksberg förlorat dom två senaste matcherna med siffrorna 5-0 tyder på att något inte stämmer. Man möter dock två bra lag men dom siffrorna känns inte som Eriksberg. Jag känner inte igenom dom.

Nu hoppas jag att Eriksbergs damjuniorer rycker upp sig och tar tag i detta. Ni är bättre än så här och det vet ni.

//Rudy Alvarado

Foto: Matz Lagnefors

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media