fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Utsiktens BK får två grymma spelare!

Publicerad

den

Fick reda på idag att Ahmed Abd El Razek från Gais och Arash Asgari från Gunnilse IS gått till Utsiktens BK och deras juniorer. Intressant och kul för Utsiktens BK, dom är väldigt duktiga spelare och jag hoppas att Utsikten BK ger dom chansen även i A-laget inom en snar framtid.

****

En annan som är på väg att byta klubbadress är Aaron Åberg från Lärje/Angered. Han tränar med BK Häckens U19 för tillfället och dom är väldigt nöjda med honom hittills. Jag håller tummarna för Aaron Åberg då jag tror att detta är en bra klubbadress för honom.

¨
Aaron ÅbergGothia Park Academy!

****

Hisingsbacka FC A-lag ångar på i Div 4, i fredags spelade man mot Guldheden borta och vann med 1-2. Mark Fezarit född 96 gjorde 1-2 målet för Hisingsbacka FC. Mark Fezarit är en annan spelare i Hisingsbacka FC som verkligen visat att han vill något med sin fotboll. Kul för honom och om du vill se han spela så spelar A-laget på Backavallen mot Kortedala IF nu på fredag med start 19:30.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media