fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Tävling: Och vinnaren är….

Publicerad

den

Så nu är äntligen vinnaren i Warrior tävlingen dragen. Ber om ursäkt för att jag är en timma sen med att presentera vinnaren. Men nu är det alltså klart. Jag fick klagomål en gång, det var en person som trodde att jag inte lottade utan valde bara ut dom jag känner. Så här vill jag visa er att jag verkligen lottar och inget annat.

Och vinnaren är:

Stort grattis till Soran Mohammed som vann Warrior prylarna. Jag kommer att ta kontakt med dig under dagen. Stort grattis!


//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media