fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Video: Här är vinnaren av fotbollskorna Superheat från Warrior

Publicerad

den

Tyvärr är jag lite sen med att presentera vinnaren av fotbollskorna Superheat från varumärket Warrior. Jag fastnade på jobbet och kom inte loss förrens nu. Men nu är det alltså klart, vi har en vinnare. Det var otroligt mycket folk som ville vara med om tävla om skorna på Instagram. Tack alla ni!

Jag bad min kollega Martin på jobbet och dra vinnaren. Se videon för att se vem som vann.

Stort grattis säger jag och Warrior till vinnaren och du kommer att bli kontaktad av mig under dagen.Vill återigen passa på att tacka Warrior för ett mycket fint samarbete och tack alla ni som har varit med och tävlat.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media