Connect with us

Flickfotboll

Tack för ditt bidrag Linda Breding

För ett tag sedan så lade jag upp en donera knapp här på bloggen. Tanken är inte att ta massa pengar från er läsare och jag har aldrig tänkt att ta betalt för något här på bloggen.

Men med ”Donera” knappen kan du som läsare ge ditt stöd i form ett litet bidrag. I dagsläget tjänar jag inte en krona på bloggen och det kostar att åka runt överallt för att titta på matcher. Självklart har jag valt detta själv för att jag tycker det är så fruktansvärt kul. Men känner du för att ”Donera” en slant så skulle jag var otroligt tacksam.

För någon vecka sedan fick jag in ännu ett bidrag, denna gång av Linda Breding. Jag hade ingen aning om vem Linda var och hörde mig för. Det visade sig att hon är fotbollstokig som mig och har tränat flera lag, distriktslag och har UEFA-licens. För bara några dagar sedan åkte hon med U23-landslaget för att agera videoanalytiker.

Jag är otroligt tacksam över detta bidrag och jag var tvungen att ställa några frågor till Linda.

För det första måste jag tacka så otroligt mycket för din donation. Hur hittade du bloggen? Hur kommer det sig att du valt att “Donera” en slant till bloggen?
Det kändes självklart att donera till en blogg som skriver om Göteborgs ungdomsfotboll som du gör. Värt hur mycket som helst för spelare och ledare! Jag hittade bloggen genom Eriksbergs F98 där jag känner Maria Nylander sen länge och nu är även min kusin med på ett hörn som målvaktstränare/hjälptränare.

Ryktet säger att du är en lika fotbollstokig som mig om inte mer. Du har varit tränare i flera olika lag, distriktslag och har UEFA licens. Vad är det som lockar dig?
Haha! Finns det en skala på fotbollstokighet? 😉 Fotboll är det absolut bästa jag vet och känslan att vinna/utvecklas med ett lag är fantastisk.

Tack återigen Linda. Du är grym!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Andrea Pajovic tar klivet in i seniorfotbollen – klar för Jitex

Flickfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Följande spelare kallade till P03-landslaget & lägret på Öland

Pojkfotboll

Följande spelare har blivit kallade till P03-landslaget & lägret i Göteborg

Pojkfotboll

Future Cup ställer in fotbollsfesten! “Hälsa och er säkerhet kommer i första hand”

Ungdomsfotboll

Simon Sjöholm det stora utropstecknet när GAIS besegrade Jönköping Södra

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet