fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Tack för ditt bidrag Linda Breding

Published

on

För ett tag sedan så lade jag upp en donera knapp här på bloggen. Tanken är inte att ta massa pengar från er läsare och jag har aldrig tänkt att ta betalt för något här på bloggen.

Men med ”Donera” knappen kan du som läsare ge ditt stöd i form ett litet bidrag. I dagsläget tjänar jag inte en krona på bloggen och det kostar att åka runt överallt för att titta på matcher. Självklart har jag valt detta själv för att jag tycker det är så fruktansvärt kul. Men känner du för att ”Donera” en slant så skulle jag var otroligt tacksam.

För någon vecka sedan fick jag in ännu ett bidrag, denna gång av Linda Breding. Jag hade ingen aning om vem Linda var och hörde mig för. Det visade sig att hon är fotbollstokig som mig och har tränat flera lag, distriktslag och har UEFA-licens. För bara några dagar sedan åkte hon med U23-landslaget för att agera videoanalytiker.

Jag är otroligt tacksam över detta bidrag och jag var tvungen att ställa några frågor till Linda.

För det första måste jag tacka så otroligt mycket för din donation. Hur hittade du bloggen? Hur kommer det sig att du valt att ”Donera” en slant till bloggen?
Det kändes självklart att donera till en blogg som skriver om Göteborgs ungdomsfotboll som du gör. Värt hur mycket som helst för spelare och ledare! Jag hittade bloggen genom Eriksbergs F98 där jag känner Maria Nylander sen länge och nu är även min kusin med på ett hörn som målvaktstränare/hjälptränare.

Ryktet säger att du är en lika fotbollstokig som mig om inte mer. Du har varit tränare i flera olika lag, distriktslag och har UEFA licens. Vad är det som lockar dig?
Haha! Finns det en skala på fotbollstokighet? 😉 Fotboll är det absolut bästa jag vet och känslan att vinna/utvecklas med ett lag är fantastisk.

Tack återigen Linda. Du är grym!
______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media