fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Published

on

Stanno Sverige i samarbete med Ungdomsfotboll.se är ute på jakt efter nästa stora målvaktsstjärna. Stanno Sverige söker nu målvakter som vill bli ambassadör för deras varumärke och produkter under 2021 och 2022.

Som ambassadör för Stanno Sverige kommer du att vara en del av ett av dom mest innovativa målvaktsvarumärkena på marknaden, delta i ”Field testing” av framtida produkter och få inbjudan till en årlig träff med andra ambassadörer vid vårt kontor i Göteborg för bland annat produkt-testning och produkt-utbildning.

Som ambassadör kommer du också att ansvara för att på ett positivt sätt, marknadsföra Stannos produkter i sociala medier och andra sammanhang.

Stanno Sverige söker dig som…

Stanno Sverige söker dig som är målvakt och är född 2006 eller senare (pojkar & flickor) och älskar att spela fotboll samt är driven både på och utanför plan. Det är ett stort plus om är aktiv samt gillar att jobba med sociala medier.

Skicka in din ansökan här!

Ansökningsperioden är avslutad och målvakterna är kontaktade!

Du har väl inte missat att du får 25% rabatt på samtliga målvaktshandskar från Stanno när du handlar på teamsales.store med rabattkoden ”ungdomsfotboll”?

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media