fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Bästa målvaktshandskarna inför säsongen

Published

on

Bästa målvaktshandskarna inför säsongen

Detta inlägget är i betalt samarbete med Stanno Sverige

Visst är det fantastiskt att barn och ungdomar får börja spela matcher igen och här tänkte jag tipsa om dom bästa målvaktshandskarna inför säsongen. Men innan jag gör det så vill jag även påminna er att fortsätta respektera restriktionerna som gäller kring matcherna så att Folkhälsomyndigheten inte stänger ner ungdomsfotbollen igen.

Bästa målvaktshandskarna inför säsongen

Som ni säkert vet så har jag haft en mångårigt samarbete med varumärket Stanno Sverige och är glad att vårt samarbete fortsätter även i år. Här kommer tre handskar som jag rekommenderar och som ni får 25% rabatt på när ni anger rabattkoden ”Ungdomsfotboll” vid ert köp hos http://www.teamsales.store.

3. VOLARE MATCH

VOLARE MATCH är en handske som är tillverkad med mjukt skum för pålitligt grepp och bekväm dämpning. Den platta handen och sömmarna gör att det är tätt runt fingrarna och ökar bollkontrollen.

VOLARE MATCH kostar endast 599 kr. Klicka på länken för att köpa VOLARE MATCH och glöm inte att du har 25% rabatt med rabattkoden ”Ungdomsfotboll”: https://teamsales.store/products/volare-match

2. VOLARE PRO

VOLARE PRO är en professionell målvaktshandske som är tillverkad av hyperfoam och har en extra förstorad skumyta. VOLARE PRO är extra lätt tack vare den senaste tekniken och materialet.

VOLARE PRO kostar endast 899 kr. Klicka på länken för att köpa VOLARE PRO och glöm inte att du har 25% rabatt med rabattkoden ”Ungdomsfotboll”: https://teamsales.store/products/volare-pro

Läs också: Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

1. VOLARE ULTRA

VOLARE ULTRA är den absoluta bästa målvaktshandsken och Stannos senaste flaggskepp med Hyper Foam Plus och extra stor skumyta.

VOLARE ULTRA kostar endast 999 kr. Klicka på länken för att köpa VOLARE ULTRA och glöm inte att du har 25% rabatt med rabattkoden ”Ungdomsfotboll”: https://teamsales.store/products/volare-pro

Stanno har fler målvaktshandskar och i andra prisklasser, kika gärna in övriga handskar i sortimentet här: https://teamsales.store/86-malvakt/malvaktshandskar-sr

Tveka inte att höra av er till mig om ni som förening är intresserade att köpa in målvaktshandskar till alla era målvakter. Stanno Sverige har väldigt förmånliga priser vilket gör att ni som förening kan köpa in målvaktshandskarna till ett bra pris.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss