fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Tack för den fina uppvisningen Gunnilse

Publicerad

den

Igår blev det en del fotboll för min del och jag fick se mycket bra fotboll.  Började dagen med att bege mig till Kviberg där Göteborgs fotbollförbund hade sina talangträningar. Fick se två zonlag i pojkar 97 mötas och det var kul att se hur många spelare som utvecklats på bara ett år Många har mognat och spelade mycket bra igår. Kul!

Efter den matchen begav jag mig till Hjällbovallen för att se derbyt mellan Gunnilse IS och BK Häcken i U17 Allsvenskan. Jag skall ärligt säga att jag trodde att detta skulle bli en väldigt enkel match för Häcken. Då skall jag också tilläga att jag har inte sett Gunnilse i år men min känsla sade att Häcken skulle få det enkelt.

Men vilken käftsmäll jag fick, Gunnilse var riktigt, riktigt bra och körde över Häcken totalt i första halvlek. I halvlek ledde man med 3-1, spelade en mycket bra och fin fotboll. Det finns många lag som får mig att le och värmer mitt hjärta med sitt spel, Gunnilse var ett sådan lag igår så tack för den fina uppvisningen.

Den enda frågan som jag ställde mig då var om Gunnilse skulle orka med det här tempot hela matchen. Jag gick tyvärr i halvlek då jag var tvungen att åka tillbaka till Kviberg för att se mer av talangträningarna. Ser dock att Gunnilse gjorde 4-1 i början av andra halvek och sedan tappat ledningen till 4-4 vilket också blev slutresultatet.

Starkt av Häcken att lyfta sig men Gunnilse borde fått med sig tre poäng i den här matchen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Kommentarer

2 Comments

  1. Fotboll

    sep 9, 2013 at 12:58 e m

    Någon särskild spelare som utmärkte sig extra under matchen?

  2. markus

    okt 9, 2013 at 7:43 e m

    Hur många 98or fanns med på planen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media