Connect with us

Pojkfotboll

Tack för den fina uppvisningen Gunnilse

Igår blev det en del fotboll för min del och jag fick se mycket bra fotboll.  Började dagen med att bege mig till Kviberg där Göteborgs fotbollförbund hade sina talangträningar. Fick se två zonlag i pojkar 97 mötas och det var kul att se hur många spelare som utvecklats på bara ett år Många har mognat och spelade mycket bra igår. Kul!

Efter den matchen begav jag mig till Hjällbovallen för att se derbyt mellan Gunnilse IS och BK Häcken i U17 Allsvenskan. Jag skall ärligt säga att jag trodde att detta skulle bli en väldigt enkel match för Häcken. Då skall jag också tilläga att jag har inte sett Gunnilse i år men min känsla sade att Häcken skulle få det enkelt.

Men vilken käftsmäll jag fick, Gunnilse var riktigt, riktigt bra och körde över Häcken totalt i första halvlek. I halvlek ledde man med 3-1, spelade en mycket bra och fin fotboll. Det finns många lag som får mig att le och värmer mitt hjärta med sitt spel, Gunnilse var ett sådan lag igår så tack för den fina uppvisningen.

Den enda frågan som jag ställde mig då var om Gunnilse skulle orka med det här tempot hela matchen. Jag gick tyvärr i halvlek då jag var tvungen att åka tillbaka till Kviberg för att se mer av talangträningarna. Ser dock att Gunnilse gjorde 4-1 i början av andra halvek och sedan tappat ledningen till 4-4 vilket också blev slutresultatet.

Starkt av Häcken att lyfta sig men Gunnilse borde fått med sig tre poäng i den här matchen.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

2 Comments

2 Comments

  1. Fotboll

    sep 9, 2013 at 12:58 e m

    Någon särskild spelare som utmärkte sig extra under matchen?

  2. markus

    okt 9, 2013 at 7:43 e m

    Hur många 98or fanns med på planen?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Ture Widestrand till A-laget “Upp till mig själv att ta vara på den här möjligheten”

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Leonardo Farah Shahin “Har jobbat hårt varje dag”

Pojkfotboll

Samir Maarouf flyttas upp till BK Häckens A-lag

Pojkfotboll

Götaholm BK:s stora talang Karlson Nwanege till BK Häcken

Pojkfotboll

Efter en magisk prestation under säsongen – Youssef Fayad belönas med ett A-lagskontrakt

Pojkfotboll

SM-guld till IF Brommapojkarna

Pojkfotboll

BK Häcken P16 klara för final – slog Malmö FF i semifinalen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet