Connect with us

Flickfotboll

Tack alla spelare och ledare i Hönö/Björkö F-99

Jag vet inte om ni har lagt märke till att jag har lagt in en “Donera” knapp här till höger? Tanken är inte att ta massa pengar från er läsare och jag har aldrig tänkt att ta betalt för något här på bloggen.

Men med “Donera” knappen kan du som läsare ge ditt stöd i form ett litet bidrag. I dagsläget tjänar jag inte en krona på bloggen och det kostar att åka runt överallt för att titta på matcher. Självklart har jag valt detta själv för att jag tycker det är så fruktansvärt kul. Men känner du för att “Donera” en slant så skulle jag var otroligt tacksam.

I fredags fick jag in första donationen och det kom från Jan Andreasson, ledare i Hönö/Björkö F-99. Jag blev helt stum och chockad då jag inte trodde att någon skulle ge ett bidrag. Så jag vill passa på att ge ett STORT TACK till Hönö/Björkö F-99 som gått ihop för att donera en slant.

Är otroligt tacksam över detta, ni anar inte!

//Rudy Alvarado

Fotot är från när Jan Andreasson besökte mig i Hisingsbacka FC. 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Lisa Palm lämnar Öckerö IF, klar för Division 1-klubb

Flickfotboll

Hönö/Björkö återförenas, seriepremiär mot IFK Göteborg den 18 november

Flickfotboll

Julkalendern, Lucka 24 – Lisa Palm – Öckerö IF

Julkalendern

Hönös Claes Sandros utsedd till Årets fotbollsförälder 2015

Ungdomsfotboll

Tung förlust för Hovås Billdal IF i F19-serien

Flickfotboll

Julia Andborn & Johanna Tisell lämnar Jitex Akademi

Flickfotboll

Tilda Andreasson om sina fyra mål & sin start i Jitex Mölndal BK

Flickfotboll

Futsal-SM: Unga Wilma Olsson målskytt när IFK Björkö vann

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet