fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Så här tyckte Hönö/Björkö om min gästträning

Publicerad

den

Läs vad Claes Sandros som ingår i Hönö/Björkös F-99 tränarstab har att säga om min gästträning med laget.

En klar och kall vintersöndag, 3 februari, gästade Rudy Alvarado vår träning. Jan Andreasson var den som först knöt kontakten och ställde frågan som till vår stora glädje blev med ja besvarad. Vi passade på att bjuda med våra träningskompisar från Öckerös F98-lag också för att fler skulle få tillfälle till en spännande träning.

Rudys pass bjöd på mycket individuella teknikövningar där isolerade moment som man ofta hamnar i under en match nöttes in på ett lekfullt sätt. Det var länge sedan man såg tjejerna så fokuserade och aktivt lyssnande när Rudy instruerade. En del av det handlade givetvis om att det var en ny röst, men man kunde också se tydligt att det är en tränare med lång erfarenhet av ungdomsfotboll. Hela träningen genomfördes i ett högt tempo, men med tid för reflektion och korrigerande instruktioner.

Mellan de individuella övningarna så fick tjejerna tillfälle att samarbeta i grupp/lag – även det på ett lekfullt sätt. Vi fick se lika mycket fokuserade och sammanbitna miner, som skrattande tjejer som visade ren och skär fotbollsglädje. Som en extra bonus fick vi tränare lära oss nya övningar och moment att träna på och i lugn och ro betrakta en träning med en kaffemugg i handen…

TACK Rudy för en grym träning och för att du tog dig ända ut i Skärgården en råkall söndag! Efter detta är jag bombsäker på att många av tjejerna kommer följa din blogg. Du gjorde ett starkt intryck och har bidragit med ytterligare inspiration till både tränare och spelare. TACK också för alla fina ord i din blogg om våra tjejer . Det värmer ska du veta!

****

Vill passa på att tacka Claes Sandros och hela Hönö/Björkö F-99 för att jag fick chansen att träna dom. Är det så att ert lag vill ha mig som gästtränare,  tveka inte att maila mig på rudy@rudyalvarado.com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media