fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Supertalangen Ema Paljevic fick göra debut i Jitex Mölndal BK:s damlag

Published

on

Tidigare idag var det dags för Jitex Mölndal BK:s damlag att dra igång seriespelet. Det var seriepremiär och Valinge IF stod för motståndet borta på Valinge IP.

Läs också: Kevin Ackermann & Ema Paljevic framröstade till Årets spelare 2016

Jitex Mölndal BK klarade inte kvalet till Elitettan förra säsongen och får nu alltså spela i Division 1 i år igen. Med i dagens trupp fanns några bekanta ansikten så som Amanda Östervall, Fanny Linderoth, Pernilla Sennewald och Ema Paljevic. Man vann premiären mot Valinge IF med 0-2 efter mål av Lydia Skarrie och Tove Sjödin.

Läs också: Svenska Ema Paljevic fick en drömstart med franska storklubben

Ema Paljevic som blev utsedd till årets spelare 2016 av er bloggläsare fick göra debut i damlaget idag. Hon fick komma in i den 88:e minuten och debuten är därmed avklarad.

Läs också: Ema Paljevic låg bakom Paris Saint Germains seger mot AIK

Är oerhört glad för Ema Paljevics skull då jag vet hur mycket hon har kämpat för att komma dit. Så här sade Paljevic själv om debuten:

– Självklart var det kul att få göra debut men man hade ju önskat att få lite mer speltid, men jag får ha tålamod. Det viktigaste är att vi fick med oss tre poäng hem. Det var en stor skillnad mellan juniorfotbollen och seniorfotbollen men jag kände att det inte var några större problem för mig faktiskt.

Grattis till debuten Ema Paljevic och grattis till segern Jitex Mölndal BK.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media