fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Stenkullen GoIK F-01 fortsätter att imponera

Publicerad

den

Solen skiner, det är varmt och jag startade dagen på bästa möjliga sätt. Gick upp tidigt för att se matchen mellan Stenkullen GoIK F-01 och Backatorps IFStenkullens IP.

Stenkullen är ett lag som blivit ett av mina favoritlag så dagens match var givet på schemat.

Kom några minuter sent till matchen och Stenkullen hade redan lyckats ta ledningen med 1-0. Väl på plats fick jag se ett oerhört bra Stenkullen med stort spelövertag. Bara några minuter efter att jag anlänt så fick jag se Sanna Svensson utöka Stenkullens ledning till 2-0.

Backatorp försökte få igång sitt spel men Stenkullen var snabba med att vinna tillbaka bollen. Detta gjorde att man aldrig hann eller fick möjligheten att etablera ett bra spel. I Backatorp hittar vi duktiga mittbacken Anna Svedman som hade det tufft idag. Hon fick ta ett väldigt stort ansvar i backlinjen men tyvärr räckte det inte. Anna Svedman är en av dom 16 spelarna som blivit kallade till Elitflicklägret som spelas i Halmstad under vecka 26. Det skall bli kul att se henne i det sammanhanget.

Matchen var Stenkullens från början till slut. Man spelade fin fotboll under dirigenten Ella Reidy på mittfältet. Ni har tidigare kunnat läsa om Ella här på bloggen, hon är helt magisk på mittfältet och det var hon även idag.

Läs ocksåhttp://www.ungdomsfotboll.se/goteborg-cup-hall-utkik-efter-stenkullens-ella-reidy/

Stenkullens stora övertag och fina spel gav sedan utdelning i form av fina mål. Stenkullen hann göra hela sex mål innan domaren valde att blåsa av matchen. 

Ebba Karlsson blev matchens gigant med sina tre mål i matchen. Fantastisk målsinne och striker

Matilda Björck fick stänga matchen med sitt 6-0 mål. Matilda Björck tränar även individuellt med mig och få se henne göra mål var riktigt kul. Bra jobbat Matilda!

Här kan ni se en video från vår träning:

Tack för fina uppvisningen idag Stenkullen. Skall bli kul att följa er i år. Är lite nyfiken på vilka turneringar ni skall ställa upp på i år? Ni får gärna maila mig på rudy@ungdomsfotboll.se.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media