fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Göteborg Cup: Håll utkik efter Stenkullens Ella Reidy

Published

on

Om jag får välja en spelare som imponerat mest på mig av av alla dessa duktiga spelare som deltar i Göteborg Cup så är det Stenkullens Ella Reidy (Stenkullens Goik F-01).

För er som följt bloggen under året vet hur svag jag är för duktiga spelfördelare på mittfältet. Ella Reidy är helt magiskt där. Såg henne briljera i matchen mot Landvetter IF, en match som man vann med 2-0. Ella stod för 2-0 målet, ett snyggt frisparksmål.

Jag vet inte hur Stenkullen ser på hennes roll i laget men jag hoppas att man verkligen ser vilken oerhörd talang hon besitter. Jag hoppas att hon får det utrymmet hon förtjänar på mittfältet. Låt allt spel och alla bollar gå via henne. Låt henne göra det hon är bäst på, nämligen att fördela bollar.

Ni tänker säkert att, ja men vi är ett lag och alla är viktiga. Ja, självklart är det så och så skall det vara. Men det gäller även att utnyttja det spelarna är bäst på och ta vara på det.

Ella är en dirigent av väldigt hög klass och får ni chansen att se henne spela så gör det.

Stenkullen har jag haft möjligheten att se i två matcher nu. En seriematch och en nu i Göteborg Cup. Min summering av dessa matcher är att Stenkullen finns numera på min lista över favoritlag. Detta innebär att jag kommer att följa dom så mycket jag bara kan. Vilket härligt gäng och lagbygge.

Stenkullen GoIK är klara för semifinal i Göteborg Cup. I semifinalen ställs man mot duktiga Lekstorps IF, den matchens startar klockan 10:00 @ Kviberg 16.

Önskar Stenkullen all lycka till imorgon!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media