fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Skärgårdens FC & IF Warta, två otroligt givande uppdrag

Publicerad

den

Efter många mail, samtal och sms så bestämde jag mig att dra igång bloggandet om ungdomsfotbollen igen. Som någon skrev i ett mail ”vart skall vi nu hålla oss uppdaterade om allt som händer kring ungdomsfotbollen i vår stad” så först då insåg jag vilken kanal bloggen har varit. Efter att ha funderat i några dagar bestämde jag mig alltså att dra igång den igen.

Dock kommer jag inte att hinna uppdatera den så mycket som jag gjort innan. Men det kanske ni förstår. Jag tar gärna emot matchrapporter, bilder och resultat. På så sätt kan vi hjälpas åt att rapportera om ungdomsfotbollen via den här kanalen. Vad säger ni?

Ni når mig enklast och snabbas via min e-post: Rudy@rudyalvarado.com . Väntar med spänning på era rapporter.

I och med att jag lade ner bloggen bestämde jag mig för att fokusera på utbildningsdelen. Så för er som inte vet så är ingår jag numera som tränare i följande lag:

Skärgårdens FC – damjuniorer
IF Warta – P-99

Två otroligt givande uppdrag. Sedan kör  jag också några individuella pass med några spelare som har hört av sig och vill ha lite extra träning. En väldigt rolig del som jag gärna fortsätter med.

Vi ses på fotbollsplanerna!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media