fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Skadevi Cup: Tungt för Partille IF P-02 trots segern mot Floda

Publicerad

den

Min andra match för dagen spelades direkt efter IF Västers match mot IFK Uddevalla på planen bredvid. Perfekta förutsättningar, förutom vädret då vill säga. IF Partille ställdes mot Floda BoIF i den sista gruppspelsmatchen.

Partille IF kom till matchen med en vinst, en oavgjord och en förlust. Tyvärr har inte Floda BoIF kommit upp till nivå i den här turneringen och kom till matchen med noll poäng.

Matchen startade bra och var väldigt jämn till en början. Partille skapade några farliga chanser där Floda försvarade sig bra. Något sade att Partille skulle ta hem den här matchen ändå. Man var var tvungna att vinna matchen samtidigt som man var beroende av den andra matchen som spelades i samma grupp. Vid vinst mot Floda och om Lidköpings FK/Akademi 2 skulle förlora sin match mot Svalövs BK så skulle Partille gå vidare till a-slutspel.

Så Partille IF gasade på i mitten av första halvlek och tog över matchen mer och mer. Man spelade väldigt bra och skapade mycket vilket var kul för oss som tittade på matchen. Partille gör det man skall göra, man vinner matchen med 5-0 och några av målskyttarna blev Simon Högman, Daniel Johansson och William Svennson.

Tyvärr räckte inte detta då det som hände inte fick hända. Lidköpings FK/Akademi 2 vann över Svalövs BK med 1-0 och fick då andra platsen i gruppen. IF Partille får nu ladda om och inrikta sig på b-slutspelet. Den matchen spelas klockan 19:00 på Södermalm B. Motståndet är inte klart ännu.

Nu väntar nästa match för mig och det är Hönö/Hjuvik som som möter Lidköpings FK i F14/15-klassen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media