fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Shoresh Goulara kungen av Påvelundsplan…

Publicerad

den

… i alla fall i matchen mot Älvsborgs FF tidigare idag. Häcken besitter några riktigt duktiga spelare och en av dom är Shoresh Goulara. Jag har fått in många tips om honom och har inte riktigt hunnit studera honom ordentligt förrens nu.

Han är ett stort utropstecken i Häckens talangfulla trupp och han gjorde båda Häckens mål i matchen mot Älvsborgs FF. Han spelar som anfallare, är stark, otroligt teknisk, bra tempoväxling och bra skott. Men det som imponerade på mest var att han trots domslut emot sig  väljer att gå därifrån.

Detta säger jag för att i Häckens trupp fanns det många som gick emot domaren i varje domslut. Varför? Varför lägga ner så mycket energi på en sådan sak? Fokusera på matchen istället och din egen prestation.

Som jag skrev så besitter Häckens P-98 trupp några riktigt duktiga spelare. Tyvärr är det för många som vill göra allt själv och jag saknade lagspelet. Det kändes också som att spelarna lägger mycket fokus på att ge bollen till dessa spelare i tron om att dom skall lösa allt. Om laget lyckas så lyckas du som spelare. Glöm inte det.

Häcken vinner matchen med 1-2.

****

Hörde också att Shoresh var med på senaste stadslagsträningen, stämmer det? Bra där i så fall!

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media