fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Sanktan: FC Amhult tog guldet i P13-klassen

Publicerad

den

Dagens andra final spelades mellan Lärje/Angered och FC Amhult i P13-klassen. Lärje/Angered hade jag någorlunda bra koll på och FC Amhult hade jag hört väldigt mycket om men aldrig sett dom spela. Så denna finalen var en av dom finalerna jag längtat mest på att få se.

Båda lagen spelade en mycket fin och modern fotboll. Det var svårt att utse en solklar vinnare på förhand och ännu mindre i början av matchen. FC Amhult tog dock ledningen med 1-0 men strax därefter lyckades Lärje/Angered kvittera till 1-1.

I andra halvlek hade Lärje/Angered mycket boll och man lyckades komma till bra lägen men lyckades inte förvalta dom alls. Det var flera gånger man hade kunnat avsluta på mål men valde istället att göra en passning extra som inte resulterade i något. FC Amhult däremot, dom förvaltade sina lägen på bästa sätt och gjorde både 2-1 och 3-1 vilket också blev slutresultatet.

fcamhult

FC Amhult är garanterat ett lag jag tänker följa framöver. Tack för uppvisningen säger jag till båda lagen och stort grattis till guldet FC Amhult.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media