fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Sanktan: Atakan Kinali såg till att guldet åkte med hem till Hisingen

Published

on

När jag såg BK Häcken P-99 spela under Backacupen under påsklovet så fick jag se ett duktig lag utan någon som helst spelidé. I dag fick jag se ett riktigt duktigt lag med en mycket tydlig spelidé som är väl förankrad hos varje spelare på plan. Deras nya ledare har gjort ett mycket bra jobb och hela deras trupp besitter något väldigt intressant. Framtiden ser väldigt ljus ut för detta lag.

Och vilken bra start man har fått på denna resa för tidigare idag blev det guld i Sanktan 2013. I finalen ställdes man mot Västra Frölunda och man vann matchen med 3-o. Domarinsatsen idag kan diskuteras men jag tror ändå att Häcken hade tagit med sig guldet hem till Hisingen. Det var många tveksamma beslut och väldigt många kort utdelade, något som fick Västra Frölundas ledare att nästan se rött. Ibland var det förståeligt och ibland inte. Man får inte glömma av att det är domaren som dömer.

hacken

En av mina favoriter i Häcken vid namn Atakan Kinali stod för två av Häckens mål och den tredje stod Daniel Zamani för. Stort grattis till guldet BK Häcken!

Ser framemot en väldigt spännande säsong 2014 med er.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. DOMARN SÖG

    okt 19, 2013 at 10:22 e m

    MÅSTE SÄGA ATT HÄCKEN SPELADE EN MYCKET FIN FOTBOLL MEN ATT DET VAR DOMARN SOM FÖRSTÖRDE HELA MATCHEN. DET VAR DEN SÄMSTA DOMARN JAG HAR SETT I HELA MITT LIV. HAN GAV UT 2 RÖDA OCH 6 GULA VAFAN DET ÄR POJKAR 13 INTE NÅGON JÄVLA A LAGS MATCH.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss