fbpx
Följ oss

Uncategorized

Ryktet säger att…

Publicerad

den

Minns inte riktigt var och när jag fick höra detta. Men jag måste säga att jag blev positivt överraskad och glad. Med tanke på vad BK Häcken sade på sitt höstmöte för någon vecka sedan så kom detta som en glad nyhet.

Nu vet jag som sagt inte om detta stämmer fullt ut, det är ett rykte jag har hört.

Det snackas om att Västra Frölundas tvillingar födda 1996 Adam Andersson och Joel Andersson skall vara klara för BK Häckens U19-trupp. Men det är inte dom enda som skall vara klara för Häcken. Det ryktas även att tvillingarna i Fässbergs IF födda 1995 –  Simon Gustafsson och Samuel Gustafsson också skall vara klara för BK Häcken U19.

Om detta stämmer så kommer Häckens U19 ha en otroligt stark trupp nästa säsong. Jag längtar, jag längtar till serien sätter igång. Räkna med mig på Gothia Park Academy nästa säsong.

****

Tvillingarna från Frölunda har båda spelat Div 2 i år och likaså tvillingarna från Fässbergs IF. Alla fyra spelarna är med i Svenska Landslaget.

****

Detta är återigen bara ett rykte jag har hört, jag hoppas självklart att detta stämmer. Det hade varit otroligt kul!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media