fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Roj Chwaich matchens bästa spelare + Gais vinst med 5-2

Published

on

Har fått lite rapporter från två matcher som spelats under dagen.

Första matchen är den mellan Lärje/Angered och BK Häcken P-98. En match som Lärje/Angered vann med 4-1. Häcken börjar mycket bra och stänger av Lärje/Angereds mittfält helt och gör det svårt för dom att etablera ett spel. Dom tvingar Lärje/Angered att köra lite längre bollar, något som inte är Lärje/Angered är vana vid.

Häckens Roj Chwaich skall tydligen ha varit riktigt bra. Han var matchens bästa spelare enligt en källa från Lärje/Angered. Kul att Lärje/Angereds 98 kommit igång ordentligt. Man hade många yngre med också.

****

Den andra matchen jag fått rapporter från är den mellan Gais P-98 och IK Oddevold. En match som Gais vinner enkelt med hela 5-2 på Gais-gården.

Har inte alla målskyttar i Gais men tre av dom skall vara: Aras Sadikovic, Ali Faris & Irman Krhalic. Den sistnänmda är riktigt stabil back, fick möjligheten att studera honom noggrant under förra årets Sanktan. Har även haft äran att träna hans talangfulla storebror Ismar Khralic  som numera spelar i Qviding FIF.

Måste även passa på och tacka er för rapporterna jag får.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media