fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Robert Lipovac tvåmålskytt när Häcken vann över Älvsjö AIK

Published

on

I söndags bestämde jag mig att äntligen gå ut för att titta på lite fotboll. Jag började med matchen mellan BK Häcken U17 och Älvsjö AIKGothia Park Academy.

En match som började i väldigt högt tempo där Älvsjö var det bättre laget. Man skapade många bra lägen och hade bland annat ett skott i ribban. Tyvärr så vände det i mitten av första halvlek då Häcken tog över matchen totalt, något som resulterade i ett ledningsmål genom Daniel Krezic.

Daniel är en spelare som jag har gillat väldigt länge och som växer i mina ögon för varje gång jag ser honom spela. Man gick till halvtidsvila med 1-0. I andra halvlek kommer Häcken ut med en helt annan inställning och fokus samtidigt som Älvsjö får det svårt att få igång sitt spel. Detta är något som Häcken utnyttjar och gör både 2-0 och 3.0 genom Robert Lipovac.

Här såg Älvsjö väldigt tunga ut och det var lite synd för att Älvsjö spelade stundtals riktigt bra i första halvlek. Man rullade mycket boll och det var kul att se. Strax efter 3-0 målet så lyckas Älvsjö reducera till 3-1 genom Joseph Fahmy vilket också blev slutresultatet.

Topp 3 spelare i matchen –  BK Häcken:
22 – Robert Lipovac
11 – Daniel Krezic
25 – Albin Skoglund

Topp 3 spelare i matchen – Älvsjö AIK
11 – Joseph Fahmy
10 – Shaun Lomas
16 –  Adam Svensson

****
Det som var extra kul var att Älvsjö AIKs huvudtränare Miguel kom fram efter matchen och sade att han tyckte att jag gjorde ett riktigt bra jobb med bloggen. Något som värmde hjärtat så det tackar vi för.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media