fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Qviding FIF P-99 vände och vann mot GAIS i seriefinal efter sent straffmål från Armel Zola

Publicerad

den

Idag runt 15.30 stod det klart på ett soligt Härlanda Park att Qviding FIF lyckats vinna årets seriespel i klass 2A för pojkar födda 1999.
Jag hade själv ingen möjlighet att vara där och titta men av resultatet att döma så tycks det ha varit en tämligen jämn historia där Qviding som för några veckor sedan låg i underläge poängmässigt lyckades vinna där ett kryss hade räckt för Gais.
Matchen började tungt för Qviding och Gais tog ledningen genom Kenan Taci efter 14 minuters spel men kvitteringen skulle komma, det dröjde till början på den andra halvleken innan den fantastiskt duktiga Liiban Dhoore satte bollen i nät och när match klockan stod på 75 så tilldöms Qviding en straff som backen och (lagkapten?) Armel Zola satte och avgjorde årets seriespel.
Jag kan bara föreställa mig hur nedstämda Gaisspelarna måste varit efter matchen…

Stort grattis Qviding FIF till seriesegern och lycka till även nästa säsong!
I den andra serien, klass 2B vann Öckerö till sist utan större problem, grattis även till er grabbar, grymt jobbat att bemästra lag som BK Häcken.

Måste även uppmärksamma Angered FC idag igen, de lyckades slå BackatorpBläsebovallen idag och har nu spelat 28 seriematcher i rad och gått som segrare ur samtliga, oerhört imponerande. Vi får se hur länge de kan vara obesegrade i Göteborgs seriespel.
Det hade varit väldigt kul att få se en match mellan den andra klassens (2B) segrare BK Häcken och Angered FC på pojkar 14 sidan samt en match mellan Qviding och Öckerö för pojkar 15 för att slutligen kunna utse det bästa laget i Göteborg.

Må gott allesammans
// Tom Andersson

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media