fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Partilles William Svensson stod för matchens enda mål

Publicerad

den

Efter BK Häcken U16 – IF Elfsborg igår så åkte jag till Krokängsplan där Eriksbergs IF P-02 tog emot Partille IF.

Såg verkligen framemot den här matchen eftersom jag inte har sett något av lagen spela. Jag hade lite koll på Partille IF då jag varit gästtränare hos dom. Väl på plats fick jag se William Svensson ge Partille ledningen med 0-1 efter bara någon minut. Snacka om att få en bra start.

Läs mer om min gästräning med Partille IF här: http://www.ungdomsfotboll.se/gasttraning-tack-partille-if-p-02-for-att-jag-fick-besoka-er/

Matchen svängde fram och tillbaka. Detta måste vara en av dom jobbigaste matcherna jag någonsin sett tror jag. Det var oerhört mycket gnäll på domaren från spelare och från ledare. Det klagades oerhört mycket inom lagen och mot det andra laget. Fem gula kort och ett rött kort beskriver matchbilden på ett bra sätt. Domaren var också tvungen att prata med ledarna för ena laget vid några tillfällen då det klagades alldeles för mycket på domsluten.

Tråkigt att man lägger fokus på fel saker. Hoppas att man ser över detta till nästa match.

Om vi bortser från det tråkiga så fick vi ändå se fint spel och fina kombinationer från båda lagen. Många individuellt skickliga spelare i Eriksberg och i Partille. Matchen kunde ha slutat hur som helst då båda lagen hade många farliga målchanser.

Men resultatet 0-1 till Partille IF stod sig och man fick med sig tre poäng. Jag kommer definitiv följa båda lagen igen då jag ser mycket potential i båda lagen. Härligt att Eriksberg fått fram duktiga killar då det varit mycket fokus på flickorna dom senaste åren. Bra jobbat!

Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media