fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Örgryte IS åkte på årets första förlust!

Published

on

Precis hemkommen från Gamla Ullevi och matchen mellan Örgryte IS och Qviding FIF. En match med många ansikten kan man ju lätt säga. Örgryte IS började riktigt bra i första halvlek och det luktade vinst långa vägar. Man radade upp chanser efter chanser, dock missade man alldeles för mycket.

Någonstans kände jag på mig att alla dessa missar skulle straffa sig och jag fick rätt. Qviding FIF vann matchen med 0-1 och Örgryte IS första förlust för säsongen var ett faktum. Örgryte IS som imponerat på mig hittills gjorde mig lite besviken, man spelade inte lika bra fotboll idag som jag har sett innan. Vad hände? Underskattade man?

Det stod 0-0 i halvlek, inte helt rättvist kanske men ja. Qviding FIF var smarta och satte otroligt hög press på Örgryte IS i andra halvlek. På det sättet kunde man arbeta sig in i matchen och gjorde en riktigt bra andra halvlek. Örgryte IS blev darrigt och man skapade egentligen inte så mycket i andra. Man var inte ens i närheten av första halvlekens chanser.

Extra kul att unge Nikola Ladan fått starta matchen för Qviding FIF, han byttes ut i halvlek men gjorde en bra första halvlek. Kul att Julio Mosele fått göra mål, han är för bra för att sitta på bänken enligt mig.

En annan rolig nyhet är att Franjo Ladan kom in i andra halvlek efter flera veckors frånvaro på grund av skador. Han gjorde ett riktigt bra inhopp.

Örgryte IS är bra så misstolka mig inte, men idag var dom inte lika bra som dom brukar vara. Det blir Superettan för Örgryte IS, det kan jag lova er. Och självklart kommer jag att gå på fler av deras matcher, dom spelar ju bra fotboll. Sådan fotboll som jag gillar.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media