fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Olivia Hansson tvåmålskytt när Kärra tog sig till final

Published

on

Samtidigt som semifinalen mellan Hisingbacka FC och Tuve IF pågick så spelades den andra semifinalen mellan Kärra KIF och BK Häcken uppe på Klarebergsvallen.

En match som Kärra KIF vann med 7-0. Undra vad som hände med BK Häcken? Som jag har skrivit om innan som så har Kärra flyttat upp många av deras duktiga 97-or till deras damlag plus att dom nyligen fått spelare från Torslanda FC. Känns som att det kommer att bli många bra derbyn mellan Kärra och Hisingsbacka, båda spelar i Division 2 i år. Vi börjar med första derbyt som är finalen i Hisingsmästerskapen den 24 mars kl 12:00 på Krokängsplan.

Dagens målskyttar: Olivia Hansson 2, Emelie Källander 2, Sofie Henriksson 2 och Veronica Thil 1. (Lite osäker på efternamnet på Veronica.

En spelare som jag har skrivit om mycket och som är min favoritspelare i Kärra är Olivia Hansson. Kul att hon fick göra två mål idag. Finalen kommer att bli en sådan här måste match, en match man absolut inte får missa.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss