fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Oktobertävlingen: Jitex BK/ IF Mölndal Fotboll vidare till slutspel efter stabil seger

Publicerad

den

Ja, som ni alla säkerligen känner till så börjar Oktobertävlingen gå mot de riktigt spännande matcherna och för att helt kunna stänga årets gruppspel så återstod det några matcher på F-00 sidan med bland annat Jitex BK/ IF Mölndal Fotboll mot Eriksbergs IF.

Ett möte som på förhand såg ut som en öppen historia men där många faktiskt trodde att Eriksberg skulle dra det längsta strået men Jitex/ Mölndal ville annat.
Med en enorm styrka framåt med långa och framförallt snabba anfallare tillsammans med ett synkat mittfält hade tyvärr Eriksberg svårt att stå emot.
Eriksberg försökte flera gånger att komma runt på kanterna framförallt genom den duktiga vänsterbacken Linnea Lucero som jag spår en mycket fin framtid.
Lyckligtvis för Jitex/ Mölndal så hade man ett väl fungerande försvarsspel där mittbackarna i synnerhet vann mycket bollar i luften och när inte försvararna fanns där så stod en väldigt duktig målvakt (namn?) i vägen.

Det var en match med bra tempo och hårt fysiskt spel. Jitex/ Mölndal skapade massvis med chanser och tack vare dagens tre olika målskyttar som var iskalla i avsluten så kunde laget dra iväg till en 4-0 ledning.  Med cirka 10 minuter kvar så reducerade dock Eriksberg efter en fin frispark långt ifrån signerad Amanda Nygren om jag inte missminner mig.

Stort grattis och tack Jitex BK/ IF Mölndal Fotboll för en mycket bra match, lycka till i slutspelet som börjar på torsdag mot ett annat fantastiskt duktigt lag i form av Sävedalens IF som samtidigt idag slog årets seriesegrare Älvsborgs FF utan skadade Jennifer Westergren med hela 5-3.

Jitex BK/ IF Mölndals Fotboll målskyttar:

Matilda Gilaber
-Annie Bruce
-Wilma Persson

 

// Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media