fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Nominera bloggen till årets engagemang

Published

on

Nu har det blivit dags att rösta på Finest Awards. En gala för alla bloggare runt om i Sverige och världen. Tycker ni att bloggen förtjänar att nomineras till Finest Awards och att få pris för Årets Engagemang?

Gå då in på http://finest.se/finestawards/ och skriv in http://www.rudyalvarado.com under Årets Engagemang. Tack för din röst!

En sådan här nominering hade betytt otroligt mycket för bloggen fortsatta arbete. Tack för din röst!

Dela gärna detta inlägget till alla dina vänner på Facebook, Twitter och Instagram. Tack för ditt engagemang!

//Rudy Alvarado

Mer info om Finest Awards:

Nu är det dags att nominera dina favoriter till Finest Awards 2014! Vem tycker du har utmärkt sig inom blogg och nöjesvärlden? Fram till den 5 februari har du chansen att nominera just dina favoriter (du kan nominera 1 gång per dag).

”För 5:e året i rad hyllar vi de bästa inom blogg och nöjesvärlden! Vi är mycket stolta över utvecklingen av galan och ser nu, år 5, att vi står som Sveriges största blogg- gala. Vi prisar inte bara Finest.se bloggar utan hela blogg-Sverige. I år lyfter vi även upp 2 nya bloggkategorier, året HBTQ blogg och årets Engagemang. Dessutom instiftar vi ett nytt pris, årets svenska dj/producent. Vi är ett världsledande land när det kommer till musik så vi räknar med extremt hård konkurrens i just den kategorin.” säger Alexander Erwik, chefredaktör på finest.se. Han fortsätter ”ta chansen nu och nominera just dina favoriter. Vi ser fram emot att hylla alla vinnarna tillsammans med Er på den stora 5 års galan den 12 mars” 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media