fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

När skall Eddie Hernandez få chansen?

Published

on

BK Häcken vann sin match mot Gefle IF med 3-0 igår. Vilken underbar fotboll BK Häcken har börjat spela, jag njuter varje gång jag är på Rambergsvallen. Det är verkligen valuta för pengarna nu. Hoppas att dom fortsätter att spela så.

Jag hade tippat 2-0 till BK Häcken och att Waris skulle göra 2-0 målet i 65 minuten. Jag fick rätt, men vid fel minut bara. Kul att Waris fortsätter att leverera.

Är lite nyfiken på varför Eddie Hernandez inte får chansen, man har ju trots allt värvat honom? Det är i och för sig bara på prov i ett halvår, men man ger ju inte honom en chans. Han var glödhet i OS-kvalet med Honduras, borde ju vara aktuellt för BK Häcken att låta han spela. I alla fall sätta honom på bänken.

När skall media börja prata om BK Häcken? Dom spelar ju en riktigt bra fotboll! Sådan fotboll som folk vill se?

****

Idag spelar Hisingsbacka FC ännu en seriematch och denna gången på hemmaplan. Man tar emot Lunden ÖBK Backavallen med start kl 19:30. Blir det ännu en seger tro? Hisingsbacka FC har börjat riktigt bra, man har fyra vinster av fyra möjliga. Vi ses på Backavallen!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media