fbpx
Connect with us

Blogg

Mycket som händer just nu, möte med New Balance, FUTCHI & Key Mobile avklarade

Published

on

Som ni märker så är jag igång igen även om det har dröjt lite mellan inläggen. Jag kan dock berätta att kalendern varit full med möten och annat skoj. I förra veckan så träffade jag New Balance för att utvärdera samarbetet fram tills nu. Jag fick även berätta hur jag har haft det på den fantastiska sommarturnén.

På vårt möte pratade vi om framtiden och vad som väntar den närmsta tiden. Inför säsongen så skrev New Balance avtal med fem ambassadörer, Sebastian Lagerlund (BK Häcken), Sebastian Hansson (Azalea BK), Benjamin Toledo (BK Häcken), David Ngoma (Hisingsbacka FC) och Elvis Lindqvist (Mossens BK). Ett samarbetet som New Balance varit väldigt nöjda med. Kommer New Balance söka nya ambassadörer inför nästa säsong? Det var några av sakerna som vi pratade om på mötet. Om det blir av eller inte återstår att se, håll utkik på bloggen för information kring det.

Läs också: Äntligen fick vi träffa New Balance ambassadörerna 

Jag har även hunnit träffa företaget FUTCHI och blev helt förtjust över deras produkt. Läs mer om det här: https://se.futchi.com/ . Självklart blev jag utmanad av Daniel Dahlén som är VD för företaget och ni kan ju gissa vem som vann? Nja, vi spelade inte så länge så jag vet inte om det går att utse någon vinnare men kul var det. 

Vårt möte resulterade i ett samarbete som ni har kunnat läsa om på blogggen. Vi kommer även att utöka vårt samarbete allt eftersom. Har ni möjligheten att köpa deras produkt, gör det. Riktigt kul!

Läs också: Göteborg Futchi Cup, Sveriges första APP-baserade fotbollsturnering drar igång på måndag

Dom senaste dagarna har jag haft kontakt med företaget Key Mobile. Företaget är bäst på mobilannonsering och igår skrev jag på ett avtal med företaget. Framöver kommer Key Mobile att sköta mobilannonseringen för Ungdomsfotboll.se.

Det känns riktigt kul och skönt att ha ett bra bolag som sköter det åt mig. Det kommer att bli riktigt bra, det lovar jag er.

Är ni intresserade av att samarbeta med Ungdomsfotboll.se, tveka inte att kontakta mig på rudy@ungdomsfotboll.se 

I helgen väntar massvis med matcher så vi ses ute på fotbollsplanerna.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media