Connect with us

Flickfotboll

Mot Sthlm och Fotbollsgalan 2013

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm och Fotbollsgalan 2013. Jag har fått pressackreditering och ser framemot detta otroligt mycket. Tänk er att bara få chansen att se och kanske träffa Zlatan Ibrahimovic live denna kväll. Drömmen hade ju varit att få ställa en eller två frågor till min idol och förebild. Håll tummarna. Ser framemot att få träffa Carlos Strandberg och hela P17-landslaget under galan också.

Jag åker dit själv och det kan ju vara lite tråkigt kan jag tycka. Men redan på perrongen i Göteborg stötte jag på Jonas Lundén, Gais sportchef. Under resan har vi pratat lite allmänt om Gais men även om hur framtiden ser ut för ungdomarna i Gais. Mycket givande och trevligt möte.

På tåget finns också Frida Boriero och Sissel Strömberg Bratås från Hovås/Billdal och F17-landslaget. Dessa tre personer är också på väg till Fotbollsgalan, så ensam är jag inte trots allt.

Jag är snart framme i Stockholm där jag skall först möta upp en vän för att sedan bege mig till Ericsson Globe Arena. Följ mig på bloggen, twitter och på min fanpage på Facebook för att få dom senaste uppdateringarna från denna resa.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

Pojkfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Samir Maarouf flyttas upp till BK Häckens A-lag

Pojkfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Efter en magisk prestation under säsongen – Youssef Fayad belönas med ett A-lagskontrakt

Pojkfotboll

Idag kan GAIS bli klara för P19 Allsvenskan

Pojkfotboll

Följande lag väntar för GAIS i sista kvalspelet till P19 Allsvenskan

Pojkfotboll

Stor uppvisning av Youssef Fayad när GAIS tog ett steg närmare P19 Allsvenskan

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet