fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Mot Sthlm och Fotbollsgalan 2013

Publicerad

den

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm och Fotbollsgalan 2013. Jag har fått pressackreditering och ser framemot detta otroligt mycket. Tänk er att bara få chansen att se och kanske träffa Zlatan Ibrahimovic live denna kväll. Drömmen hade ju varit att få ställa en eller två frågor till min idol och förebild. Håll tummarna. Ser framemot att få träffa Carlos Strandberg och hela P17-landslaget under galan också.

Jag åker dit själv och det kan ju vara lite tråkigt kan jag tycka. Men redan på perrongen i Göteborg stötte jag på Jonas Lundén, Gais sportchef. Under resan har vi pratat lite allmänt om Gais men även om hur framtiden ser ut för ungdomarna i Gais. Mycket givande och trevligt möte.

På tåget finns också Frida Boriero och Sissel Strömberg Bratås från Hovås/Billdal och F17-landslaget. Dessa tre personer är också på väg till Fotbollsgalan, så ensam är jag inte trots allt.

Jag är snart framme i Stockholm där jag skall först möta upp en vän för att sedan bege mig till Ericsson Globe Arena. Följ mig på bloggen, twitter och på min fanpage på Facebook för att få dom senaste uppdateringarna från denna resa.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media