fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Mossen Invitational: Lerums IS & Qviding FIF stod för dagens bästa match

Publicerad

den

Om det är någon som undrar hur vädret var under Mossen Invitational så kan jag meddela att det var en fruktansvärd kall dag på Guldheden Södra. Jag är fortfarande frusen och klockan är 23:00. Men vad gör det när man får se bra fotboll och träffa trevligt folk?

Dagens bästa match var den mellan Qviding FIF och Lerums IS. Den hade framför allt ett högt tempo, något som dom andra matcherna saknade.

En jämn match mellan lagen och med många nya spelare för mig. Jag har nämligen inte sett något av lagen spela tidigare och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Ibland blir jag så stolt och glad över att få följa ungdomsfotbollen i Göteborg. Vi har så många bra utbildade spelare och det värmer mitt fotbollshjärta.

I matchen mellan Qviding och Lerum fick vi se just detta.

Qviding hade spelare som Oliver Eriksson på kanten som gjorde mycket bra ifrån sig och Lerum hade Jonathan Andersson som får ett stort plus i kanten av mig. Men dom två var inte dom enda i den här matchen utan många av spelarna gjorde mycket bra ifrån sig.

Mötet mellan Qviding och Lerums slutade 1-1.

Imorgon väntar kvartsfinal 1 för Qviding och man kommer att ställas mot BK Häcken klockan 08:00 på Valhalla. För Lerums IS väntar Mossens BK och den matchen börjar klockan 09:00 på Valhalla.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media