fbpx
Connect with us

Uncategorized

Lördagen bjöd på lite Futsal

Published

on

Igår begav jag mig till Lundbystrand där Futsal-DM väntade. Det känns som att det är väldigt längesedan jag gick på fotboll, så detta var riktigt kul. Hisingsbacka FC P96 skulle möta Örgryte IS och sedan Fässbergs IF.

Första matchen mot Örgryte IS gick mer eller mindre som en dans för Hisingsbacka. Man spelade väldigt organiserat, speciellt försvarsspelet. Man har Carlos Strandberg längst fram som ger en otrolig tyngd. Han gjorde två av målen i denna matchen om jag inte minns helt fel. Hisingsbacka FC vinner säkert med 3-1, frågan är vad Örgryte IS höll på med. Dom är väl bättre än så?

Sedan väntade en spännande match mot Fässbergs IF. Jag kan säga så här, när jag tränade BK Häcken P94 för några år sedan så fick vi möta Fässberg flera gånger inomhus och dom har alltid haft bra lag inomhus. Denna gången var inget undantag. Dom spelar riktigt bra inomhusfotboll något som kan ta dom väldigt långt, SM?

Men Hisingsbacka stod upp bra tycker jag. Man förlorade dock matchen med 2-1, rättvist? Nja, mer rättvist med 1-1 om ni frågar mig.

Fässbergs IF vann gruppen med 13 poäng, tvåa kom Lärje/Angered med 12 poäng, trea kom Hisingsbacka FC på 9 poäng och fyra kom Solväders FC med 6 poäng. Dessa fyra lag är klara för slutspelet som spelas i januari om jag inte minns helt fel.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss